+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Villa Réna Luhačovice Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 46 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    98%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 6.10.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Příplatek 300Kč za 1 noc se mi zdá vysoký. Navíc jeho uvedení je pod "čarou" v rezervačním portále, což není přehledné a mystifikuje to. Já osobně jsem si ho nevšiml, kdybych si toho všiml, zvolil bych raději levnější hotel, kde v této ceně je i snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr Dvořák

mature couple, 24.9.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
56 %
  • dobrá poloha hotelu

  • Nedostatečná péče o nás, nedostatečná teplota v pokoji.

Personál
2
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 16.7.2017

Čeština

  • Overall rating
47 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

single traveler, 12.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Ubytování zajišťuje soukromí a intimitu, všude čisto a velmi vstřícný vlastník. Vcelku dobrá vzdálenost do centra Luhačovic.

  • Vzhledem k umístění recepce přímo v hotelu - dle instrukcí Hotely. cz. jsem se domnívala, že hotel je přístupný celodenně a jako invalidní osoba ( i když mám pokoj připravený od 14 hodin ) si budu moci při včasném příjezdu zde alespoň uložit na recepci zavazadlo. Hotel byl ale zavřený, nepřístupný. Vlastník se dostavil až po telefonní urgenci (za což jim patří mé poděkování).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Kateřina

single traveler, 3.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Barbora Šebková

group of friends, 23.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • čisté prostředí, komfort

  • chybějící utěrka:)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

mature couple, 17.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 19.2.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Ubytování bylo kvalitní. Čistota, pořádek. Milé přivítání.

  • Nemáme nic podstatného. Pouze v koupelně nebyl kam pověsit mokrý ručník. Televize neměla všechny základní programy. (chyběla Prima), ale to opravdu není až tak důležité.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

pavel Jaroš

single traveler, 30.10.2016

liberec Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 9.10.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Dobrý den, nelíbilo se mi, že sprcha je na tlačítko, jak to bývá na zachodcich. 5 vteřin a znovu mačkat, tak že se pořádně nedá osprchovat. Děkuji Dušan Herák

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 2.10.2016

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ivana

family with young children, 25.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Milý a ochotný personál.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Renata

mature couple, 11.9.2016

Pohořelice Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vila je v tiché ulici, kousek od centra, o ostatních ubytovaných jsme ani nevěděli, využili jsme i posezení za domem.

  • Snad jen nízko umístěná sprchová hlavice (manžel měří 190 cm a musel se ohnout, ale přežil to :-)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 9.9.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav

mature couple, 26.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo dokonalé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Píšová Daniel Náhlovský

mature couple, 21.8.2016

Ústí nad Labem Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý den. Pobyt u Vás v Luhačovicích byl opravdu nádherný. Všem doporučuji. Děkujeme paní Kocmanove za krásný týden. Píšová a Náhlovský z Ústí nad Labem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

young couple, 14.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 13.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme naprosto spokojeni a rádi se vždy vrátíme. Majeříkovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

single traveler, 11.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 8.8.2016

Slovensko

  • Overall rating
88 %
  • Poloha,personal,interier.

  • Neda sa rezervovat parkovanie priamo pred vilou.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.